måndag 30 mars 2009

Aeroseum


Igår tog morfar med mig till ett flygplansmuseum nära säve. Det var rätt så häftigt där och det var en modell- och R/C-utstälning.

Whiskytavlor

I lördags var jag och pappa på en liten fyndrunda. Vi var på fem stycken loppmarknader, men jag köpte bara något på den första. Fyra Whiskytavlor för 50 spänn, White Horse, Beefeater och två Chevas regal. Jag lånade ut en till brorsan.

onsdag 18 mars 2009

Hej, min brorsa tvingade mig att lägga ut detta inlägg. Han Har lagt ut sin första video på youtube. Filmen heter Matrix fight on ghost basket plan area.

sorry I'm late

Sent inlägg igen, jag får ta och sluta med det, med jag var på den där
arbetsgrejen för mitt finger och jag har fått lite övningar som jag ska
göra tio gånger, två gånger per dag i fyra veckor. Men nu kan jag delvis vara
med på idrotten, jag får inte vara med på lektioner som jag kan utsätta fingret
för smällar. på fredag ska vi ha handboll och det ska jag verkligen inte vara
med på.

fredag 13 mars 2009

Frihet

Idag är det fredag och det innebär att jag har haft mit bandage i två veckor och slipper ha det mer nu. På måndagska jag gå på någon träningsak och träna upp fingret.

Snuvig

Idag och igår har jag varit hemma från skolan. jag är lite snuvig, harklig, hes, hostig och ont i halsen. Det är inte lika farligt som när jag hade vattkopper, men jag är ändå hemma. jag tror jag vet orsaken: När jag tappade bort jackan gick jag ju hem utan jacka och det var ju självklart kallt. Jag tror att det är anledningen. jag kände mig också lite hes och hostig dagen efter.

onsdag 11 mars 2009

Jacka saknad

Igår försvan min jacka utanför matsalen i skolan. Jag har ju stukat fingret och jag kunde inte vara med på idroten så jag var tvungen att gå en sväng. Då hade jag jackan på och när jag kom tillbaka till jumpan fick jag gå direkt till maten. Jag gorde det utan att gå till mit skåp så jag hängde jackan utanför matsalen. När jag var färdig glömde jag jackan där och vid slutet av dagen hängde ju inte jackan i skåpet, jag kom på att den måste hänga utanför matsalen. jag gick dit och hoppades att den fortfarande hängde där, men det gorde den inte. Så jag började leta inne på toan och i hörn och så. men den fanns inte där, så jag fick gå häm och frysa. Senare på dagen när pappa hade slutat åkte vi tillbaka till skolan för att leta. Vi hade turen att träffa rektorn och han låste upp där hittegods hamnar och där var den.

söndag 8 mars 2009

Ullared


I Fredags åkte jag till Ullared och kom hem igår. Vi hade hyrt en stuga. jag köpte Hajen 1 och 2 och ett musikpaket, Fabulous 50's hette det och innehåller tre skivor med 18 låtar vardera. jag fick även lite kläder av mamma och pappa. När vi skulle hem skulle mamma in på en mässa, så jag, brorsan och pappa fick sitta och vänta i bilen i typ en och en halv timme (1,5 h).