lördag 28 februari 2009

Stukat fingret

Igår på gympan fick jag en handboll rakt mot det vänstra pekfingret och det både kändes och såg ut som fingret böjde sig 180 grader åt fel håll men jag är inte riktigt säker för det gick så fort, men det svullnade upp rejält Jag fick ställa in alla planer inför kvällen och åka till sjukhuset och få det omplåstrat. jag hade tänkt äta lite pizza med kompisar och sen dra till Rock café i bävekyrka. jag hade gärna gjort allt det där i stället för att sitta och vänta en massa i sjukhuset. Dom har ena tejpat ihop mitt pekfinger och mitt långfinger så nu är mina möjligheter begränsade t ex. jag kan inte ha mina vanliga fingervantar.

fredag 20 februari 2009

Nytt namn


Nu har jag bytt namn. Eftersom ni inte var med och gav förslag blev det kanske inte som ni ville, men om ni har några invändningar får ni komma med dom.

Färdig


Idag blev jag färdig med en liten bil jag började bygga i onsdags. nu är den färdig men den fungerar inte jättebra.

Igår

Igår var jag med min bror och en kompis ute. Vi var och åt på pingvin och sen rörde vi oss sakta hem till mig. På väg hem gick vi igenom en kyrkogård och såg en gravsten med en lite läskig text. Under den stenen var det en tullförvaltare med maka och dotter. Tullförvaltaren dog 1875, makan 1863 och dottern 1869. Makan dog först, sen dottern som bara blev 55 år och sist dog tullförvaltaren. Klippet visar texten på stenen.

Universeum


I förrgår (i onsdags) var jag i universeum

och kollade lite. Det var som det brukar vara där, väldigt varmt i regnskogen. Jag var där med min bror, min morfar och min kusin. Där köpte jag nio stycken väldigt små tärningar. det var igentligen tängt att vi skulle til Aeroseum i Göteborg.

torsdag 12 februari 2009

Nytt namn


Jag är trött på mitt gammla namn på bloggen, så inom kort kommer jag att byta ut Tages blogg mot något annat. Skicka gärna in förslag (eller om ni har läst detta).
Jag kanske byter beskrivning också, men färjtemat byter jag inte.

Glömda inlägg

Detta är lite händelser jag har glömt att lägga ut: I fredags åkte jag skriskor med klassen, i tisdags åkte jag till Inuvatum i Trollhättan med klassen och idag fyller mamma år. Att åka skriskor var inte skoj, men att åka till inuvatum var skoj.